Подготовката за балове 2023: Колко излиза? Абитуриентският бал е едно от

...
Подготовката за балове 2023: Колко излиза? Абитуриентският бал е едно от
Коментари Харесай

Подготовката за балове 2023: Колко излиза?

Подготовката за балове 2023: Колко излиза? Абитуриентският бал е едно от най-очакваните и незабравими събития в живота на всеки човек. Поради тази причина и подготовката за него е трескава и вълнуваща. Всеки зрелостник се стреми и желае да наподобява безупречно в този ден. По този мотив взехме решение да проверим какъв брой би коствала подготовката на един зрелостник през 2023 година.

Родители разясняват, че процесът по подготовката при момчетата е по-лесен, защото те не са толкоз претенциозни и за тях не се изискват грим, маникюр, публична прическа, бижута и аксесоари, които са доста значим детайл от цялостната визия на абитуриентките. Избирането на съвършената визия за девойките сигурно лишава повече време и съвсем двойно повече запаси, безапелационни са те.

Цената на абитуриентската рокля може да се дефинира и съгласно това дали е направена по поръчка или е подготвен модел. В случай, че желаеме да бъде направен модел по наш усет, то изработката на подобен би излязла по-скъпо. Цените на роклите варират от 500 до 2500 лв., според от това какво желаеме и дали са дизайнерски. Същото важи и за костюмите за младежите, които започват от близо 500 лв., а някои надвишават даже 1500 лв. според от марката и дизайна. Сумата за обувки и чанта също се дефинира съгласно марката, дизайна и материята.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР